Het event

Het jaarlijkse Mega Trekkertrek Spektakel, dat al vele jaren plaatsvindt, kent zijn oorsprong in een weddenschap tussen twee gepassioneerde tractorliefhebbers in 1997. Wat destijds als een bescheiden uitdaging begon, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een indrukwekkend evenement. In 2005 namen twee enthousiaste organisatoren het initiatief om nieuw leven in het spektakel te blazen en bundelden hun krachten met de Boerenbond Loosbroek. Zo ontstond de samenwerking tussen Slippendwiel, Cafe-zaal Stanserhorn en de Boerenbond Loosbroek, onder de naam Mega Trekkertrek Spektakel Loosbroek.

Jaarlijks verschijnen ongeveer 300 deelnemers aan de start, verdeeld over maar liefst 4 banen. Naast de imposante trekkers maken ook vrachtauto’s hun opwachting, waaronder de lokale favoriet RinoRocket, Nederlands kampioen. Het evenement belooft een spectaculaire ervaring te zijn, waarbij de passie voor trekkers en vrachtauto’s centraal staat.

Locatie van het event

Het evenement vindt plaats op het terrein aan de Nistelrodesedijk in Loosbroek. Je kunt de exacte locatie eenvoudig vinden via Google Maps. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar voor zowel deelnemers als bezoekers.